TinaRekdal.jpg
 

Heisann, og velkommen!

Så koselig at du titter innom! La meg fortelle deg litt om hvem jeg er. 
Jeg heter Tina, jeg er 30 år gammel og kommer fra en liten by som heter Lillehammer. Oppvokst med en mor som er barnepleier, en far som drev antikvitetsbutikk, og et datageni av en storebror - hadde jeg et bredt spekter av interesser og hobbyer da jeg var yngre.

Det var uansett fotointeressen som tok all min tid og fokus, og etter mang en samtale med meg selv, tenkte jeg tanken jeg tror de fleste har tenkt en eller annen gang ; «Man lever jo bare en gang». Jeg pakket kofferten min og flyttet til Oslo.
Jeg har gått på nesten alle fotoskolene vi har her i Norge. 3/5 for å være eksakt. Det er ikke fordi jeg er nevneverdig treig, eller fordi jeg elsker studielån, men jeg hadde et enormt behov for å bli dyktig.

Og dyktigere ble jeg jo, men det var ikke før våren 2015, etter fullført lærlingtid hos Moment Studio med Svennebrevet under armen - at jeg følte meg helt og holdent som en fotograf.  

I dag fotograferer jeg store og små, kjærestepar og brudepar, og alt annet som måtte gi meg glede. 

 

Ting jeg liker


UTMERKELSER

2015 - Svennebrev Fotografi
2015 - Årets lærling- Oslo Fotograflaug

2015 - Årets bilde, Åpen klasse - Oslo Fotograflaug
2015 - Årets bilde, Portrett - Oslo Fotograflaug
2015 -Bronsjemedalje - Oslo Fotograflaug
2015 -Bronsjemedalje - Oslo Fotograflaug
2015 -Bronsjemedalje - Oslo Fotograflaug

2015 - Bronsjemedalje - Norges Fotografforbund

2014 - Bronsjemedalje - Norges Fotografforbund
2014 - Hederlig omtale - Norges Fotografforbund
2014 - Hederlig omtale - Oslo Fotograflaug

2013 - Hederlig omtale - Norges Fotografforbund


Jeg elsker å fotografere mennesker. Jeg elsker å fotografere kjærestepar. Jeg elsker å ta bilder av snøen på Lillehammer på vinterstid, og jeg elsker å ta bilder av Frognerparken på høsten.
Jeg elsker å fotografere når noen gifter seg. Jeg elsker å ta bilder av familier som er glad i hverandre. Jeg elsker å ta bilde av god mat, og jeg må innrømme at jeg elsker å laste det opp på instagram. Jeg elsker å ta bilde av koselige venner. Jeg elsker å ta bilder når jeg er ute og reiser. Jeg elsker å fotografere når noen ler.

Jeg elsker når noen velger meg som deres fotograf!