HELDAGS PÅ NERMO HOTELL I ØYER

Kjempefine Tone og Erlend feiret sin bryllupsdag på Nermo Hotell i Øyer, Oppland. Det er alltid superkoselig for meg å fotografere i “hjemlige trakter”, og det er ekstra hyggelig å fotografere kjentfolk. Bryllupet var fullt av tidligere skole- og korpskamerater (Ja, jeg var korps-nerd!) og det er alltid så gøy å høre morsomme historier man kan kjenne seg igjen i, og se folk man kjenner feire en så stor dag. I tillegg var to av mine tidligere brudepar gjester i dette bryllupet også - så dette var virkelig en så fin dag!

Det var en kjempehyggelig utevielse med FANTASTISK morsom utgangsmusikk, nemlig musikk fra “Safri Duo”. De på min alder får nok noen flashbacks når de hører Safri Duo, og det skapte såå god stemning for resten av dagen. Å fotografere i Gudbrandsdalen er helt nydelig, og når vi også hadde superflaks med været under selve fotograferingen så må man bare smile.

Middagen var fylt med koselige og morsomme taler fra både brudepar og gjester, og det jeg husker best var den fantastiske kommentaren Tone hadde sendt til Erlend etter at han hadde vært inne på hennes sukker-profil for å kikke flere ganger uten å ha sagt noe til henne, nemlig : “Du sitt og glor’!”. Helt fantastisk!

Tusen takk til Tone og Erlend som ville ha med meg på den flotte dagen deres, og jeg ønsker dere all lykke i fremtiden!

Tina Rekdal