HELDAGS PÅ HOEL GÅRD I HEDMARK

For en feiring Ann-Marie og Kristian hadde på Hoel Gård i sommer! Jeg har fotografert på Hoel Gård flere ganger, og det er såå flott der! Jeg følgte brudeparet gjennom hele dagen, og begynte hos bruden når hun ordnet seg før vielsen. Turen gikk videre til Nes Kirke, og når vielsen var ferdig ble vi hentet av selveste Skibladner! Jeg er jo fra Lillehammer selv og er oppvokst med Skibladner-brygga rett i nærheten, så det var såå gøy at den var leid inn for bryllupsdagen. Etter en koselig tur på Mjøsa med musikk og god stemning, dro jeg og brudeparet avgårde for en liten fotograferingsrunde - før det ble gruppebilder og champagne. Det ble servert nydelig middag (Hoel Gård har alltid fantastisk mat) og toastmasteren hadde stelt i stand så mye morsomt underveis. For en kveld det ble!

Tusen takk til det nydelige brudeparet som ville ha med meg på dagen deres!

Tina Rekdal