HØSTBRYLLUP PÅ ØSTMARKSETRA

Høstbryllup er det fineste jeg vet om! Det er nydelige farger og lav høstsol som gjør fotograferingen ekstra magisk. Sånn sett kunne jeg ønske alle giftet seg på høsten, men det hadde jo ikke gått an. Susanne og Fredrik valgte Østmarksetra Restaurant for sitt høst-bryllup, og det er et supert sted for en koselig feiring en septemberkveld.

Jeg følgte brudeparet hele dagen fra frisøren på formiddagen, vielse og foto, og middag og fest på kvelden. Det var en dag fullt av latter og tårer, og jeg må innrømme at mange av tårene kom fra meg. Det var så mange fine taler under middagen at jeg måtte gå og pusse brillene mine fordi det dugget så fælt på glasset.

Etter både kake og dans ble brudeparet dratt ut på dansegulvet for en supermorsom lek. Brudeparet sitter med ryggen mot hverandre og holder én sko fra sin egen fot, og én sko fra sin partner. Man får spørsmål som “Hvem er dårligst på å støvsuge” eller “Hvem ble forelska først”, og da er det om å gjøre å løfte opp skoen til den personen man mener er “skyldig”. En supermorsom lek som involverer alle gjestene og som skaper mye latter!

Tina Rekdal