MILITÆRBRYLLUP PÅ VEALØS

Jeg har vært så heldig å få være bryllupsfotografen til flere brudepar som jobber i det norske forsvaret. Det som er innmari flott med disse bryllupene er at jeg vet det kan bli mange spektakulære bilder med uniformer, sabler, et slott eller to, og generelt litt ekstra “fancy” greier som man ikke nødvendigvis ser hver dag. Det som kan være litt synd for meg som fotograf er at flere av disse bryllupene ikke kan vises frem like mye til allmennheten. Men det betyr ikke at at jeg ikke vil være med dere på dagen deres, det betyr bare at jeg gråter litt når jeg leverer fra meg resultatet og det klør i fingrene etter å lage galleri som alle kan se!

Dette bryllupet ble holdt på militærbasen på Vealøs i Horten. Et nydelig sted som passer perfekt til bryllup, og som jeg ser for meg fungerer som nydelig fotolokasjon året rundt. Her har jeg fotografert “militærbryllup” et par år nå, og jeg håper jeg får mulighet igjen til neste år!

Tina Rekdal