BRYLLUP PÅ VILLA LILLEBORG

Åå, disse bildene gjør meg så innmari glad! Bruden Pernille hadde vært gjest i et annet bryllup jeg fotograferte, og før brudeparet rakk å si “I DO” forhørte hun seg like gjerne om jeg ikke kunne tenke meg å fotografere i bryllupet deres, også. Mer enn gjerne sa jeg, og et år senere møtte jeg opp på Villa Lilleborg med kameraet i hånda.
Pernille og Marius er det morsomste brudeparet jeg har jobbet med. Dette er virkelig et par med humoren i behold, og jeg husker jeg tenkte at “disse to, de kommer til å kose seg resten av livet sammen”.
Det var varme, åpenhet, nærhet og følelser under vielsen i hagen, og etterpå tuslet vi oss en liten tur for å ta bilder ved skog og vann. Jeg har aldri ledd så mye under en bryllupsfotografering noen gang, men jeg fikk heldigvis tatt litt bilder, også!

BryllupTina Rekdal