BRYLLUP PÅ ØVERLAND GÅRD

Å ha vielsen i Haslum kirke og bryllupsfeiringen på Øverland gård er en klassiker for brudepar i Oslo-området- med god grunn.

Jeg har fotografert i Haslum kirke flere ganger enn jeg kan telle, og det er en superflott kirke! Øverland gård er en super location for bryllupsfeiringen, da det er nærme byen men fremdeles gir deg følelsen av å være “på landet.” Det er avslappet og romantisk, med gode muligheter for fotografering i området, og også perfekt for å kunne samle gjestene i et enkelt område. Her kan gjesten mingle i den store hagen etter vielsen, og spille kubb og drikke champagne. Det var hvertfall det gjestene til Anne og Øyvind koste seg med når vi tok bilder! For et superpar disse to er, og for et sprudlende par! Her satt latteren løst hele veien, og det er ingenting som smitter mer enn en god latterkule under fotograferingen.

BryllupTina Rekdal