SEPTEMBERBRYLLUP PÅ ØSTMARKSETRA

Septemberbryllup er noe av det koseligste jeg vet om! Temperaturen er behagelig, lyset er flott, og er man heldig kan man få noen nydelige bilder i den lave høstsolen.

Jeg var på plass på Østmarksetra denne September-dagen, og jeg var klar for en koselig vielse innendørs. Jeg har fotografert både ute og inne på Østmarksetra, og selv om jeg er en “sucker” for utevielse med naturen som bakgrunn, så er det veldig koselig å se hvordan de gjør i stand inne i lokalene på Østmarksetra restaurant. Varmt, lunt og intimt.

Ole Andreas og Kristina er to kjempefine mennesker som jeg kjenner fra noen år tilbake, og det var så innmari koselig å kunne være med og dokumentere deres bryllupsdag. Det var god og avslappet stemning blant gjestene, og brudeparet hadde arrangert det slik at det var en god venn av de som giftet de bort. Snakker om å skreddersy bryllupet, akkurat slik man ønsker!

BryllupTina Rekdal