BRYLLUP PÅ HOEL GÅRD I HEDMARK

FOR en fin dag vi hadde på Hoel Gård denne sommeren. Det hadde vært varmerekord i lange perioder, og jeg var litt bekymret for om vi ville klare oss i solsteika, meg med kamerakofferten og brudgommen med bunad, men det gikk heldigvis bra!
All honnør til brudgommen som sto i bunad i åtteogtjue’pluss!

Bruden Kine var en bekjent fra min tid som korpsmusikant fra Lillehammer, og det er utrolig morsomt å kunne være med å forevige dagen for mennesker fra “gamledager”.
Bryllupet ble holdt på Hoel Gård på Nes i Hedmark, en av de flotteste beliggenhetene jeg vet om. Store områder med åker og skog, og med mjøsa og Skibladner i bakgrunnen.

Jeg følgte Kine og Øyvind fra forberedelser til middag og fikk dokumentert en dag fullt av sol, varme, glede og kjærlighet. Det var en god blanding av nære venner og familie, og det er alltid hyggelig å se bryllupsfeiringer med mange mennesker som alle er der for å feire brudeparet.

Mens jeg tok med meg brudeparet for portrettfotograferingen spilte gjestene kubb og drakk øl i sola, og skravlet seg i mellom. Jeg foreslår alltid for brudepar å legge opp til at gjestene har noe gøy å drive med mens brudeparet forsvinner for litt fotografering. Da gir man alle en fin mulighet til å bli kjent og lage god stemning før man setter seg til bords.

BryllupTina Rekdal