BRYLLUPSFEIRING PÅ MAIHAUGEN

Jeg elsker at jeg blir kontaktet av brudepar fra hele landet, men det er ekstra koselig når det er brudepar som kommer fra Gudbrandsdalen hvor jeg har vokst opp.

Tone og Glenn giftet seg i Gausdal og hadde bryllupsfesten på Maihaugen på Lillehammer. Maihaugen er et av de største og eldste friluftsmuseene i Europa, og er et sted de fleste Lillehamringer har vært ca femti ganger gjennom oppveksten. Men det er fremdeles verdt turen den dag i dag, og jeg har ikke telling på hvor mange familier og konfirmanter jeg har dratt med meg ut dit for å ta bilder. Inkludert min egen familie, hehe.

Det er et nydelig friluftsområde med gamle tømmerhus, gårdsdyr tuslende rundt omkring og en spektakulær stavkirke. Med andre ord, et rimelig fantastisk valg gjort av dette brudeparet.

Tina Rekdal