BRYLLUPSFEIRING PÅ LILLEHAMMER HOTELL

Endelig fikk jeg muligheten til å fotografere i “min” gamle kirke, nemlig Lillehammer Kirke. En utrolig flott kirke, og på mange måter en fotografs drøm. Kirken har nemlig plenty av naturlig lys og vinduer, som gjør at alt ligger til rette for superfine bilder under vielsen også.

Bruden Marthe Stine er en gammel skolevenninne fra Lillehammer, og det var superkoselig å kunne følge henne og den nye familien hennes denne dagen.

Hele dagen ble dokumentert og vi startet med bilder hos brudgommen på Lillehammer Hotell. Det ble litt streving med sløyfer og sko, men det så jammen meg ut som det ordnet seg rett før jeg kastet meg i bilen for å reise til frisørsalongen hvor bruden var. Hun hadde selskap av både mor og forlover. Etter en superfin vielse med enda finere sang, dro vi til Mesnali for å fotografere. Det jeg elsker ved å fotografere på Lillehammer, er at man ikke trenger å kjøre langt før man finner flere spektakulære lokasjoner.

Noe av det koseligste denne dagen var at vi fikk tatt turen innom bestemoren til bruden, som dessverre hadde blitt syk rett før bryllupet. Vi reiste til sykehjemmet som en overraskelse før middagen, og det var utrolig rørende å se bestemoren lyse opp når brudeparet kom hånd i hånd i mot henne.

Festen ble holdt på Lillehammer Hotell som nylig har blitt pusset opp, og for et flott sted det har blitt! Supergod mat, hyggelig vertskap og fine omgivelser. Det er alltid en god idé synes jeg, å ha festen på et sted hvor gjestene har muligheten til å trekke seg tilbake, og man ellers har samlet alle en hel helg. En ypperlig måte å få alle til å bli godt kjent på!

Tina Rekdal