TinaRekdal-92.jpg

BRYLLUPSPORTRETTER 
Kr 12.000,-

FOTOGRAFERING PÅ LOCATION I CA EN TIMES TID. FØR ELLER ETTER VIELSEN.

 • Ubegrenset antall bilder.

 • Webgalleri med høyoppløselige bilder klare til nedlasting og bruk.

 • Planleggingsmøte.

 • Halv pris på forlovelsesfotografering.

TinaRekdal-82.jpg

VIELSE + FOTO
Kr 17.000,-

FOTOGRAFERING UNDER VIELSE + 1 TIME MED BRYLLUPSFOTOGRAFERING.

 • Ubegrenset antall bilder.

 • Webgalleri med høyoppløselige bilder klare til nedlasting og bruk.

 • Gruppebilder med familie og forlovere om ønskelig. 

 • Planleggingsmøte.

 • Halv pris på forlovelsesfotografering.

TinaRekdal-400.jpg

HALVDAGSFOTOGRAFERING
Kr 22.000,-

5 TIMERS VARIGHET.

 • Ubegrenset antall bilder.

 • Webgalleri med høyoppløselige bilder klare til nedlasting og bruk.

 • Slideshow med fotografens favorittbilder.

 • Planleggingsmøte.

 • Halv pris på forlovelsesfotografering.

 
 
TinaRekdal-500.jpg

HELDAGSFOTOGRAFERING
Kr 29.000,-

10 TIMERS VARIGHET.

 • Ubegrenset antall bilder.

 • Webgalleri med høyoppløselige bilder klare til nedlasting og bruk.

 • Minnepenn med høyoppløselige bilder.

 • Ønskes det at jeg blir en time eller to ekstra, kan dette avtales for et ekstra tillegg i prisen.

 • Slideshow med fotografens favorittbilder.

 • Planleggingsmøte.

 • Gratis forlovelsesfotografering.

 
 

TinaRekdal-347.jpg

NGAN & THOMAS

Når jeg skulle booke bryllupsfotograf til et av de største begivenhetene i mitt liv, så var det uten tvil at jeg ønsket å booke Tina Rekdal. Jeg ønsket en fotograf som er ærlig i sitt arbeid, en som går utenfor "boka", en som tør å gjøre ting litt annerledes og som man kan holde en god kommunikasjon med. Jeg utfordret henne med å kapre følelsene vi hadde på vår store dag, oppstilt eller ikke, de vakre øyeblikkene skulle foreviges uten at det blir tilgjort - og jeg kan med hånden på hjertet si at denne oppgaven mestret hun med glans.

Med den riktige fotografen, som Tina var for oss, vil dere kunne slappe av og hun vil få frem deres ytre og indre på bilder.

TinaRekdal-2.jpg

Thomas & Anniken

Tina er rett og slett bare helt rå!
Hun overgikk alle forventninger fra start til slutt, alt fra forberedelsemøtet til levering var helt perfekt.
Hun har en egen evne til gjøre deg komfortabel, og i godt humør. En person som er veldig lett å like, samtidig som hun er veldig profesjonell.  Under vår store dag var hun flink til å være både usynlig og synlig ettersom det passet seg, og ga oss også gode tips på hva som ville være fint når det kom til poseringer og alt.

Vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet og er så glade for at vi valgte Tina. Bildene ser helt fantastiske ut, og hun leverte bildene også veldig fort.
Tusen takk for en fantastisk jobb, vi anbefaler deg videre på det sterkeste!

TinaRekdal-76.jpg

Shahad & Bjørn

HELT FANTASTISK! Denne dama er et stykke solstråle :) Hun er utrolig enkel å jobbe med, kommer med mange tips og forslag underveis som bidrar til at man føler seg avslappet og komfortabel med henne. Tina gir dere begge en uforglemmelig og morsom opplevelse foran kamera. Jeg gleder meg utrolig mye til å samarbeide med henne til vår neste begivenhet.

Er du/dere på utkikk etter en profesjonell, morsom, blid, hyggelig og imøtekommende fotograf? Da er Tina den dere leter etter <3 TUSEN TAKK!

TinaRekdal-10.jpg

Kristin & Arne

Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Tina var helt fantastisk, bildene er magiske og rørende, hun var lett å jobbe med og tydelig i måten hun kommuniserer på, svarte raskt mine eposter, og var oppmuntrende og støttende da det var dårlig vær under fotoen. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke tok en heldags bryllupsfotografering. Jeg tenkte det var dyrt og bestemte meg bare for en halvdags, men hun tar bilder som fanger opp alle følelsene, og jeg angrer på at jeg ikke betalte mer for å få henne med på hele dagen, både morgen og kveld!En fantastisk dame, dyktig og med fantastisk "vision" av hvordan bildene skal se ut. Gjentar: Kunne ikke vært mer fornøyd, og ønsker vi hadde flere anledninger til å ha med en så dyktig fotograf på!


TinaRekdal-5.jpg

Andrea & Peter

Vi valgte Tina til vår store dag, og kunne ikke vært mer fornøyde! Hun er sprudlende, glad og utrolig dyktig. Selv om regnet plasket rundt oss, ble bildene helt magiske! Allerede dagen etter bryllupet fikk vi tilsendt smakebiter av bildene, og uken etterpå mottak vi resten!

Tusen takk ️ !

TinaRekdal-11.jpg

Linn & Fredrich

Da vi skulle finne fotograf til å ta bilder på vår store dag, var det Tinas bilder vi falt for. Bildene hennes er svært vakre og stemningsfulle. Underveis i par-fotograferingen gav hun hele veien innspill til hvordan vi skulle posere, og da vi fotograferte gruppebilder var det flere av gjestene som bemerket seg at Tina var svært profesjonell ved å ta seg tid til å si hvordan vi skulle stå oppstilt, hva vi skulle gjøre o.l. Det ble også fanget mange øyeblikksbilder i løpet av dagen, og man merket henne ikke i rommet hverken under vielsen eller under middagen.

Tina er søt, profesjonell og svært dyktig i faget sitt. Vi er strålende fornøyde med at vi valgte Tina til vår fotograf da resultatet ble helt fantastisk!

TinaRekdal-4.jpg

Karoline & Jack

Vi kunne ikke vært mer fornøyde med vår fotograferingssession etter vielsen vår i går. Tina var helt fantastisk å "jobbe med". Det føltes som om vi hadde kjent henne i åresvis! Vi har allerede mottatt noen "smakebiter" og bildene er virkelig helt nydelige! Vi gleder oss til å se resten!

Tusen, tusen takk, Tina. Du er et fantastisk menneske og en fantatisk fotograf!