Heisann, og velkommen til min hjemmeside!

Så koselig at du titter innom! La meg fortelle deg litt om hvem jeg er.

Jeg heter Tina, jeg er 29 år gammel og kommer fra en liten by som heter Lillehammer.
Oppvokst med en mor som er barnepleier, en far som drev antikvitetsbutikk, og et datageni av en storebror - hadde jeg et bredt spekter av interesser og hobbyer da jeg var yngre.

Det var uansett fotointeressen som tok all min tid og fokus, og etter mang en samtale med meg selv, tenkte jeg tanken jeg tror de fleste har tenkt en eller annen gang ; «Man lever jo bare en gang». Jeg pakket kofferten min og flyttet til Oslo.

Jeg har gått på nesten alle fotoskolene vi har her i Norge. 3/5 for å være eksakt. Det er ikke fordi jeg er nevneverdig treig, eller fordi jeg elsker studielån, men jeg hadde et enormt behov for å bli dyktig.

Og dyktigere ble jeg jo, men det var ikke før våren 2015, etter fullført lærlingtid hos Moment Studio med Svennebrevet under armen - at jeg følte meg helt og holdent som en fotograf.  

I dag fotograferer jeg store og små, kjærestepar og brudepar, og alt annet som måtte gi meg glede. 


Jeg elsker å fotografere mennesker. Jeg elsker å fotografere kjærestepar. Jeg elsker å ta bilde av snøen på Lillehammer på vinterstid, og jeg elsker å ta bilde av Frognerparken på høsten.
Jeg elsker å fotografere når noen gifter seg. Jeg elsker å ta bilder av familier som er glad i hverandre. Jeg elsker å ta bilde av god mat, og jeg må innrømme at jeg elsker å laste det opp på instagram. Jeg elsker å ta bilde av koselige venner. Jeg elsker å ta bilder når jeg er ute og reiser. Jeg elsker å fotografere når noen ler.

Jeg elsker når noen velger meg som deres fotograf. 


Utmerkelser

2015 - Svennebrev Fotografi

2015 - Årets lærling- Oslo Fotograflaug

2015 - Årets bilde, Åpen klasse - Oslo Fotograflaug

2015 - Årets bilde, Portrett - Oslo Fotograflaug

2015 -Bronsjemedalje - Oslo Fotograflaug

2015 -Bronsjemedalje - Oslo Fotograflaug

2015 -Bronsjemedalje - Oslo Fotograflaug

2015 - Bronsjemedalje - Norges Fotografforbund

2014 - Bronsjemedalje - Norges Fotografforbund
2014 - Hederlig omtale - Norges Fotografforbund
2014 - Hederlig omtale - Oslo Fotograflaug

2013 - Hederlig omtale - Norges Fotografforbund


Tilbakemeldinger fra brudepar jeg har jobbet med


Shahad & Bjørn

HELT FANTASTISK! Denne dama er et stykke solstråle :) Hun er utrolig enkel å jobbe med, kommer med mange tips og forslag underveis som bidrar til at man føler seg avslappet og komfortabel med henne. Tina gir dere begge en uforglemmelig og morsom opplevelse foran kamera. Jeg gleder meg utrolig mye til å samarbeide med henne til vår neste begivenhet. Er du/dere på utkikk etter en profesjonell, morsom, blid, hyggelig og imøtekommende fotograf? Da er Tina den dere leter etter <3 TUSEN TAKK!

Marthe Stine & Mads

Fantastisk flink fotograf! Veldig behagelig å ha rundt seg på dagen, og bildene ble helt nydelige! 10/10. Anbefales på det sterkeste. Tusen takk Tina, for at du foreviget dagen vår. Du er best!

Karoline & Jack

Vi kunne ikke vært mer fornøyde med vår fotograferingssession etter vielsen vår i går. Tina var helt fantastisk å "jobbe med". Det føltes som om vi hadde kjent henne i åresvis! Vi har allerede mottatt noen "smakebiter" og bildene er virkelig helt nydelige! Vi gleder oss til å se resten! Tusen, tusen takk, Tina. Du er et fantastisk menneske og en fantatisk fotograf!


Ngan & Thomas

Når jeg skulle booke bryllupsfotograf til et av de største begivenhetene i mitt liv, så var det uten tvil at jeg ønsket å booke Tina Rekdal. Jeg ønsket en fotograf som er ærlig i sitt arbeid, en som går utenfor "boka", en som tør å gjøre ting litt annerledes og som man kan holde en god kommunikasjon med. Jeg utfordret henne med å kapre følelsene vi hadde på vår store dag, oppstilt eller ikke, de vakre øyeblikkene skulle foreviges uten at det blir tilgjort - og jeg kan med hånden på hjertet si at denne oppgaven mestret hun med glans.
Med den riktige fotografen, som Tina var for oss, vil dere kunne slappe av og hun vil få frem deres ytre og indre på bilder.

Using Format